Artikler

Hos oss jobber det mer enn 100 mennesker med ulik fagkunnskap. Felles for alle er lidenskap for bil. Vi ønsker å hele tiden å utvikle og fornye oss – og vi deler gjerne kunnskapen med dere. Med våre artikler håper vi å gi dere inspirasjon, praktisk informasjon og la dere bli bedre kjent med folka i Solberg Bil.
Filter:

Kampanje

Kampanje: Maxus Euniq 6 SUV

Her får du en MAX utstyrt familiebil! Vi slår av prisen på den eksklusive utstyrspakken til en verdi av kr 70.000,-. Sjekk ut våre priseksempler her

Les mer
Kampanje

Kampanje: Ford E-Transit

Vi har nå tidenes beste rabatt på EL-varebil! Nå får du hele 250.000 kroner i avslag på nye Ford E-Transit. Benytt deg av tilbudet i dag

Les mer

Vi har signert grønnvaskingsplakaten

Vi skal være en samfunnsbygger.
Samfunnsbyggere spør hva de kan gjøre for å skape felles verdier for samfunnet og virksomheten.

Les mer

Lansering av Drive.no

Endelig er Drive.no lansert. Dette er den nye markedsplassen for kjøp og salg av bruktbil – både for oss som forhandler og deg som privatperson!

Les mer

Den viktige første bilen

Det er mange faktorer som skal stemme når man kjøper sin første bil, men vi må ikke glemme at ”følelsen” må være der. Du kan faktisk få en sportslig og morsom bil til en rimelig penge.

Les mer

Vi er miljøsertifisert

Vi ønsker å være en ansvarlig aktør i markedet, og derfor har vi i lang tid jobbet for å bli miljøsertifisert. Det er vi nå, og da starter den virkelige jobben

Les mer

Vikar for en dag: Klargjøring

Sjekk ut når vår adm.dir Christel var vikar på klargjørings-avdelingen en dag. Her fikk hun prøve seg på alle oppgavene våre flinke klargjørere gjør hver dag-

Les mer
Kampanje

Kampanje: Maxus e-Deliver 3

Nå kan du lease vår elektriske e-Deliver 3 fra 3.490,- med NULL i innskudd! Vi har biler på lager for rask levering

Les mer

Gledessprederen som gjør dagen bedre for alle kundene han møter

Livet går ikke alltid på skinner. Da Torgeir Rell ble alvorlig syk, måtte han gi opp jobben som taxikusk. Solberg Bil ble redningen.

Les mer

Kundemottaker med unik kompetanse for motor

Lidenskapen for bil og alt annet som lukter motorolje tar ikke slutt når Thomas Øverland går hjem fra jobben.

Les mer

Slik skal du vaske bilen din

Får du dårlig samvittighet når du tenker på hvor sjelden du vasker bilen din? Eller er du en stor tilhenger av maskinvask? Her får du gode råd fra en som tar bilpleie svært seriøst, og vet akkurat hvordan du tar best vare på bilen din.

Les mer
Kampanje

Kampanje: FORD MUSTANG MACH-E

Her er rentekampanjen som gir deg full forutsigbarhet i en veldig usikker tid. Vi har nå tilbud på lån og privatleasing for Mustang Mach-E, med 3 års fastrente på bare 0,24%!

Les mer

Vi er Solberg Bil!

Bli litt bedre kjent med oss! Her kan dere se filmen som Mille Olsen hos Polaris har laget for oss.

Les mer
Kampanje

Kampanje: Ford Kuga PHEV

Vi har nå rentekampanje på Ford Kuga ladbar hybrid. Du får nå 5,49% fastrente og fri service i 3 år – dette gir deg full forutsigbarhet.

Les mer