Den viktige første bilen

Det er mange faktorer som skal stemme når man kjøper sin første bil, men vi må ikke glemme at ”følelsen” må være der. Du kan faktisk få en sportslig og morsom bil til en rimelig penge.

Det er mange faktorer som skal stemme når man kjøper sin første bil, men vi må ikke glemme at ”følelsen” må være der. Du kan faktisk få en sportslig og morsom bil til en rimelig penge. Og Ford Fiesta er akkurat den bilen! 

Trygg bil til hyggelig pris

Tidligere var det vanlig å kjøpe gamle slitere som første bil. Biler som nesten ikke hang sammen – det er heldigvis blitt mindre vanlig. For selv om pris er et viktig argument, er sikkerhet enda viktigere. Unge er overrepresentert i ulykkesstatistikken, derfor er det helt essensielt at bilene tåler en støyt.

Det er også slik at de aller billigste bilene er dyre å eie. Store uforutsette verkstedregninger som gjør vonde innhugg på sparekontoen, eller kanskje lommeboka til mor og far? Derfor vil vi anbefale å kjøpe en pent brukt bil. Fiestaene er driftssikre, har lave vedlikeholdskostnader og sjelden feil, dermed er det en bil du har råd til å eie!

Trygghet ved kjøp av forhandler

Vi vil naturlig nok anbefale å kjøpe bil av forhandler, og ikke privatkjøp. Av oss får du to års bruktbilgaranti som en ekstra trygghet. Da vet du også hvor du kan få hjelp hvis noe oppstår, og har alltid noen å spørre hvis det er noe du lurer på. Det å bli bileier for første gang er nemlig en bratt læringskurve. Du skal lære å peile olje, fylle på spylervæske og høre etter støy fra hjullager. Det er fint å ha et sted å ringe eller kjøre til når du har spørsmål – og vi står klare for å guide deg gjennom det.

Bestselger gjennom tidene

Det er ikke uten grunn at Fiesta har vært vår bestselger gjennom tidene. Bilen er morsom å kjøre og ligger fint på veien. Fiesta er lett å parkere i trange parkeringshus, samtidig som den har overraskende god plass inni. Du får plass til venninnene når dere skal på Oslo-tur, eller kompiser på vei til kamp. Også har den alltid hatt en hyggelig pris. Her får du mye bil for pengene!

Bil klar til deg 

Vi har alltid et sortiment av brukte Fiestaer på lager. Du kan velge i ulike farger, styling-pakker og årsmodeller. Vi sender deg på prøvekjøring slik at du kan bli helt trygg på valget før kjøp! Våre selgere vil hjelpe deg med finansiering og forsikring.