Finansiering og forsikring

Skal du finansiere bil? Vi har gode avtaler med de største aktørene innen både finansiering og forsikring. Sammen finner vi avtalen som passer deg eller din virksomhet.

Riktig rådgivning

Det å finansiere en bil kan gjøre store utslag på økonomien – enten for deg som privatperson eller for en virksomhet. Vi vet at små grep kan ha stor innvirkning på månedssummen, og hjelper deg gjerne å sette opp regnestykket slik at det blir best mulig. Sammen kan vi diskutere om det er lån eller leasing som lønner seg, størrelse på innskudd og andre spørsmål dere måtte ha. Alle våre selgere har god kompetanse og tar ofte kursing for å være oppdatert på lover og regler. Vi tar dette på alvor, og har bare store, trygge finansieringsselskaper som samarbeidspartnere.

 

Næringskunder og flåtestøtte

Har virksomheten stor bilflåte? Det er gode ordninger på plass for aktører med stor bilpark. Sammen finner vi ut hvilken flåteklasse dere har. Ford har også nyttige verktøy som gjør det veldig enkelt å holde oversikt over bilparken. Her kan du følge med på når hvilke biler skal på service, hvilke kostnader som løper og annen relevant informasjon om bilene.

Mange av våre næringskunder ønsker biler med serviceavtaler. Vi har flere ulike serviceavtaler, og kan enkelt sette sammen en som passer for deg og din bedrift. Dette gjelder både for våre lokale kunder, og for de som holder til andre steder enn oss.

 

Riktig bilforsikring

Våre selgere har god kompetanse på å finne rett forsikring for ditt bruk, enten du er privat- eller næringskunde. Hvilken type forsikring og dekning som er best vil variere fra hvert eneste tilfelle, derfor er vi opptatt av å hjelpe deg finne den beste avtalen. Faktorer som kjørelengde, bilens verdi, medlemskap i foreninger osv. er ting som spiller inn på prisen, og som derfor er relevante for oss når vi skal finne riktig leverandør. Vi har gode avtaler med alle de store forsikringsselskapene, noe som bidrar til at vi kan skaffe deg best mulig avtale.