Om Solberg Bil

Solberg Bil har vært en familiedrevet bilforhandler siden Solberg senior startet driften i Porsgrunn i 1975. I dag har neste generasjon ved Ole B. Solberg overtatt driften i Skien, og selskapet fortsetter å vokse. Avdelingen på Notodden overtok vi i 2016, og Arendal i 2023. Dermed dekker vi hele Telemark og Agder. Totalt teller vi mer enn 100 ansatte - og vi er i stadig vekst.

Vi gjør din mobile hverdag problemfri

Vi skal være best på Ford, alltid. Samtidig er vi også forhandler av Maxus, og selger bruktbiler uavhengig av bilmerke. Både privat- og bedriftsmarkedet skal få det de trenger av oss. Her kan alle være bilkunde gjennom hele livsløpet, og vi er stolte av å ha mange slike kundeforhold.

Vi er lokalt forankret og kundene er vårt fokus. Kvalitet er viktig, samtidig som vi skal være konkurransedyktig på pris. Hos oss blir alle kunder satt pris på, enten de er i salgshallen eller på verkstedet. Vi har et mangfold av medarbeidere som alle jobber for å dekke ditt behov. Vårt mål er å gjøre din mobile hverdag problemfri.

 

Tre grunner til å velge oss

1. Vi er en forhandler med personlighet. Det blir stadig større kjeder i bilbransjen, hvor effektivisering kanskje blir viktigere enn service. Vi tenker motsatt – vi skal være lokale og du skal være i fokus.
2. Hos oss er mangfold viktig. Våre ansatte er alle forskjellige og har ulik kompetanse. Vi verdsetter mangfoldet – det smitter over på samhold, engasjement og god kundebehandling.
3. Vi tilbyr kvalitet til konkurransedyktige priser fra du kjøper ny bil til årlig vedlikehold og reparasjoner.

 

Strategi

Vårt overordnede mål

Vi skal ha lønnsom vekst og være en foretrukken partner – ved å skape de beste kundeopplevelsene, jobbe for å bli best på FORD, ta samfunnsansvar og ha de mest engasjerte folka!

 

Våre strategiske prioriteringer

   

Ford og Maxus

Ford er en av verdens mest tradisjonsrike billeverandører og et bilmerke mange har et nært forhold til. Vi er stolte over det store spennet av modeller vi kan tilby, både innen personbil og nyttekjøretøy. Som en av få offesielle Ford Stores i Norge er vi fullsortiment-forhandler og kan selge alle bilmodeller fra Ford – også spesialmodeller.

Vi er også forhandlere av Maxus, som er eid av SAIC Motor, Kinas største børsnoterte bilprodusent. Dette er elektriske person- og varebiler med fokus på innovativ teknologi.

 

Servicemarkedet – trygt og forutsigbart

Når du leverer bilen på vårt verksted i Skien eller på Notodden skal du være trygg på at den er i gode hender. Du får alltid god oppfølging av våre servicemedarbeidere. slik at bilen blir levert til avtalt tid og pris. Skulle det være behov for ytterligere reparasjoner når din bil er på verkstedet. spør vi deg alltid før vi reparerer!

I tillegg til service, oppdateringer, vedlikehold, EU-kontroll og mekaniske reparasjoner, reparerer vi også frontrute-skader. Har du fått en irriterende parkeringsbulk eller lakkskrape? Vi har gode samarbeidspartnere på skade og lakk som reparerer skaden på bilen din.

 

Nenset Dekksenter – hotell og utsalg

Vi har utvidet dekkavdelingen med nytt dekksenter på andre siden av veien i Skien. Her jobber det fire fagnerder med mer enn 20 års erfaring og skikkelig lidenskap for dekk og felg. I de nye lokalene våre garanterer vi at du at du kan ta et deilig friminutt mens du venter – kaffen er klar!