Tilbehør og ekstrautstyr til din bil

Med rett tilbehør kan du få enda mer ut av bilen. Du kan skaffe ekstrautstyret som lar deg frakte mer, beskytte bilen fra unødvendig slitasje og legge til stylingen. Hos oss finner du ekstrautstyret som forenkler, forbedrer og forskjønner bilen.

Tilbehør

HJEMMELADING

Hos oss kan du bestille lade til elektriske biler. Lading av bilen skal gå raskt, være praktisk, men det må også være trygt. Vi hjelper deg finne riktig lader til din bil.

SIKKERHET

Sikring av barn i bil er veldig viktig. Det er mange å velge i, og ikke alle seter passer i alle biler. Vi hjelper deg finne barnesete med riktig helning til din bil, og kan bistå med montering enten det er beltemontert eller ISOFIX.

TRANSPORT

Monter utstyret som gjør at du kan laste bilen slik at du får med alt du trenger. Vi har rails, lastebøyler, takstativ og skiboks.

BESKYTTELSE

Matter er en effektiv måte å beskytte bilen for unødvendig slitasje og holde bilen ren. Vi har alle typer matter til bilen.

VINDUSVISKERE

Originale vindusviskere sørger for optimale siktforhold hele året. Det beskytter ruten og hindrer slitasje.

SYKKELSTATIV

Med sykkelstativ av høy kvalitet kan du trygt ta med syklene på tur. Vi har sykkelstativ til å feste på hengerfeste og til å ha syklene på taket.

PÅ UTKIKK ETTER NOE SPESIELT?

Vi har et stort utvalg av originalt biltilbehør til Ford og Maxus. Spør oss om hjelp dersom det er noe du er på jakt etter!
KONTAKT OSS

BESKYTTELSE

LASTEBESKYTTELSE

Lastebeskyttelse hindrer slitasje på bakre støtfanger ved av- og pålasting. Velg mellom formstøpt plate i blank sort eller en transparent folie.

BØYLER

Frontbøyle, kufanger eller lysbøyle, uansett hva du kaller det så har vi en som passer til bilen din. Praktisk og stilsikkert tilbehør til din pickup, SUV eller varebil.

RESERVEHJULDEKSEL

Beskytt det utsatte reservehjulet mot vind og vær, så er det i god stand når du en dag trenger å ta hjulet i bruk.

SKVETTLAPPER

Gir en effektiv beskyttelse ved å redusere smuss fra veien og hindre steinsprut. Fåes til både bak- og forhjul.

EKSTRALYS

Vi har bredt sortiment av ekstrabelysning til din bil. Ulike typer Xenon eller LED-belysning, som tusenmeter, arbeidslys eller LED-lister er de som er mest etterspurt hos oss.

VINDAVVISERE

En effektiv måte å minske vind ved kjøring med åpne vinduer, samt forbedre bilens ventilasjon. De bidrar også til å bedre sikten, ved å avvise vanndråper på siderutene.

1Velg verksted
2Velg Tjenester
3Fyll inn info