MAXUS EUNIQ5 6-seter

Euniq5 har 6 seter og er laget for å gi hele familien god komfort på biltur. Prøvekjør i dag!

STOR ELEKTRISK
FAMILIEBIL

Maxus Euniq5 6-seter er en elektrisk familiebil som sikrer hele familien, både med tanke på plass og komfort. Bilen leveres med 70kW batteri som standard, og gir deg lang rekkevidde. Denne romslige familiebilen er godt utstyrt og har alle funksjoner du trenger for en smidig tur.

Bestill prøvekjøring

UTSTYR

Euniq 5 leveres med en stor og rikelig utstyrspakke inkludert i prisen. Utstyrspakken byr blant annet på panorama soltak, Apple Carplay, stor bilskjerm, adaptiv cruisecontrol, blindsonevarsling og trådløs mobillading. Bilen har også svært høy sittekomfort på alle 6 seter.

Farger

Hvit

Svart

Sølv

BATTERI OG LADING

Maxus Euniq5 6-seter har batterikapasitet på 70kWt. Ladetiden med DC-tilkobling fra 30-80% er regnet til ca- 35 minutter. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Euniq5 6-seter er en elektrisk familiebil som kombinerer romslig plass, lang rekkevidde og elektrisk fremdrift. Bilen leveres med rekkevidde fra 345-420 km* (WLTP kombinert/urban), og er et godt valg uansett om du skal kjøre til og fra jobb, på hytta eller dra på familieferie. *Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP både kombinert og urban syklus.

STOR SKJERM

Bilen har stor integrert skjerm

APPLE CARPLAY

Skjermen er kompatibel med Apple Carplay, så er familien sikret god underholdning på hver eneste tur

6-SETERS FAMILIEBIL

Bilen leveres med seks seter, og alle setene har svært høy sittekomfort.
SEND FORESPØRSEL

PRØVEKJØR EN EUNIQ5 I DAG!

Oppdag kraften og kjøregleden ved våre nyeste biler! Gjennom å prøvekjøre en av våre modeller, får du muligheten til å oppleve bilen på egen kropp og virkelig forstå hva den har å tilby. Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille din prøvekjøring, og vi vil kontakte deg så snart som mulig for å bekrefte tidspunktet. Vi gleder oss til å vise deg våre fantastiske biler!