EUNIQ VAREBIL

Maxus Euniq 2-seter er en helelektrisk varebil med klasseledende rekkevidde fra 345-420 km*, 2,2 m3 varerom og komforten til en personbil. 

MAXUS EUNIQ MED 2 SETER –
ELVAREBIL MED PERSONBILKOMFORT!

Maxus Euniq 2-seter er en helelektrisk varebil med klasseledende rekkevidde fra 345-420 km*, 2,2 m3 varerom og komforten til en personbil.

Bestill prøvekjøring

UTSTYR

Maxus Euniq 2-seter er e elektrisk varebil med rekkevidde fra 345-420 km (WLTP), 2,2 m3 varerom og høy grad av god komfort. Ettersom denne el-varebilen er en ombygget versjon av Maxus Euniq5,  har man bevart kupeens romslighet, som gir deg god komfort bak rattet.

Euniq 2-seter leveres en imponerende utstyrsliste, som blant annet inkluderer Apple Carplay, panorama soltak, trådløs mobillading og komfortable skinnseter.

Farger

Hvit

Svart

Sølv

BATTERI OG LADING

Maxus Euniq5 6-seter har batterikapasitet på 70kWt. Ladetiden med DC-tilkobling fra 30-80% er regnet til ca- 35 minutter. Bilen leveres med CCS-ladestandard.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

Maxus Euniq5 2-seter har 70 kW batteripakke og kan hurtiglades fra 30-80% på 35 minutter. Du kan selvsagt benytte hurtiglader med CCS-standarden. I tillegg følger det med en nødladeren som trekker maksimalt 10A rett fra stikkontakten din.

STOR SKJERM

Bilen har stor integrert skjerm

APPLE CARPLAY

Skjermen er kompatibel med Apple Carplay, så er familien sikret god underholdning på hver eneste tur

OMBYGGET TIL VAREBIL

Bilen er bygget om til varebil i Norge. Dette er gjort på en skånsom måte, slik at det er mulig å reversere til 6 seter hvis ønskelig.
SEND FORESPØRSEL

PRØVEKJØR EN EUNIQ5 I DAG!

Oppdag kraften og kjøregleden ved våre nyeste biler! Gjennom å prøvekjøre en av våre modeller, får du muligheten til å oppleve bilen på egen kropp og virkelig forstå hva den har å tilby. Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille din prøvekjøring, og vi vil kontakte deg så snart som mulig for å bekrefte tidspunktet. Vi gleder oss til å vise deg våre fantastiske biler!