e-Deliver 9 elektrisk varebil

Stor plass, høy komfort - kombinert med klasseledende rekkevidde og nyttelast. Denne bilen leverer varene, og har hele 1.500 kg hengervekt.

BYGGET FOR MAX PLASS OG MAX KOMFORT

Elektrisk varebil med klasseledende rekkevidde og nyttelast. Et komfortnivå som overrasker, både med tanke på egronomi og sittekonfort. Med 1.500 kg hengervekt gjør denne til den perfekte distribusjonsbilen.

Bestill prøvekjøring

FLERE UTSTYRSVARIANTER

 

e-Deliver 9 imponerer stort med sitt fokus på ergonomi, høy sittekomfort og kvalitetsutførelse.

e-Deliver 3 kommer i flere modellvarianter og ulike du kan velge mellom ulike utstyrsnivåer. Trenger du kort-, lang varebil eller chassis-utgave. Vi tilbyr også to oppgraderte modeller – WORK og WORK+. Vi hjelper deg finne varebilen som passer ditt behov.

Ulike varianter av eDeliver 9

e-Deliver 9 elektrisk varebil

e-Deliver 9 chassis

e-Deliver 9 personbil

BATTERI OG LADING

e-Deliver 9 har en en klasseledende rekkevidde på inntil 353* km (WLTP urban). e-Deliver 9 har tre batteristørrelser du kan velge mellom: 51,5 kWt, 72 kWt eller 88,5 kWt. Velger du bil med batterikapasitet på 51,5 kWt eller 72 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 36 minutter. Velger du batteripakken med 88,5 kWt vil bilen lade fra 20%-80% på 42 min.

STOR SKJERM

Bilen har stor integrert 10,1" touchskjerm

Tre seter

Bilen har tre seter med høyt komtfortnivå i førerhuset

Seks airbager

Bilen har seks airbager som sørger for at sjåfør og passasjerer er godt sikret ved en eventuell kollisjon
SEND FORESPØRSEL

PRØVEKJØR EN e-Deliver 9 I DAG!

Oppdag kraften og kjøregleden ved våre nyeste biler! Gjennom å prøvekjøre en av våre modeller, får du muligheten til å oppleve bilen på egen kropp og virkelig forstå hva den har å tilby. Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille din prøvekjøring, og vi vil kontakte deg så snart som mulig for å bekrefte tidspunktet. Vi gleder oss til å vise deg våre fantastiske biler!