e-Deliver 7 elektrisk varebil

Enten du driver med transport eller er håndverker gir e-Deliver 7 deg styrken og kapasiteten du behøver. Med nyttelast på 1.020 kg, hengervekt på 1.500 kg, og en rekkevidde fra 362 til 524 km (WLTP kombinert/urban), er bilen en sikker partner i din arbeidshverdag.

Tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk.

Første norske elektriske varebil med 4×4

Nyhet! Nå får du den elektriske varebilen e-Deliver 7. Bilen har en imponerende rekkevidde fra 362 til 524 km (WLTP kombinert/urban).

Bestill prøvekjøring

FLERE UTSTYRSVARIANTER

Maxus e-Deliver 7 kommer i med både firehjulstrekk og tohjulstrekk. Det avanserte 4×4-systemet er laget for å optimalisere både effektivitet og trekkraft under alle typer forhold.

Enten du velger den tohjuls-eller firehjulsdrevne varianten, kan du være helt trygg på både ytelse og pålitelighet uansett veiforhold.

BATTERI OG LADING

e-Deliver 7 har batteri 88 kWh som gir  en rekkevidde på 362-524 km (WLTP kombinert/urban) på en lading. Bilen har også støtte for 3-fas lading, noe som muliggjør opptil 11 kW ladeeffekt på AC-lading.

På DC-lading lades den fra 20-80% på 43 minutter.

Apple Carplay og Android Auto

Berøringsskjermen på hele 12,3" er kompatibel med både Apple CarPlay og Android Auto. Dette gir både full kontroll og underholdning gjennom hele arbeidsdagen.

Tre seter

Bilen har plass til tre, og har god plass til både sjåfør og passasjerer. Det justerbare forsetet har armlener, oppvarming og korsryggstøtte.

Oppvarmet skinnratt

Hold varmen på kalde dager med oppvarmet skinnratt.
SEND FORESPØRSEL

PRØVEKJØR EN e-Deliver 9 I DAG!

Oppdag kraften og kjøregleden ved våre nyeste biler! Gjennom å prøvekjøre en av våre modeller, får du muligheten til å oppleve bilen på egen kropp og virkelig forstå hva den har å tilby. Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille din prøvekjøring, og vi vil kontakte deg så snart som mulig for å bekrefte tidspunktet. Vi gleder oss til å vise deg våre fantastiske biler!